100% Tukker? Dan MOET je dit drankje kennen!

Tukker Schnaps, het is meer dan zomaar een drankje. Het is een waar symbool van Twentse trots en noaberschap.

Als je een trotse Tukker bent en op zoek bent naar een authentiek Twents drankje dat je liefde voor de regio weerspiegelt, dan moet je absoluut Tukker Schnaps proberen. Het is een ware ode aan de rijke geschiedenis en cultuur van Twente, met een smaak die je doet watertanden.

Tradities in Twente

Twente, een streek waar tradities hoog in het vaandel staan en waar mensen voor elkaar klaarstaan. Tukker Schnaps is ontstaan uit de passie om deze trots en verbondenheid te vieren. Het is een echt streekproduct.

Tukker Schnaps is niet zomaar een Twentse likeur of een Twentse kruidenbitter dat je op een plank vindt. Het is een symbool van noaberschap, het unieke Twentse concept van naoberschap en gemeenschapszin. In Twente zorgen we voor elkaar, delen we vreugde en verdriet, en staan we altijd klaar om elkaar te helpen. Tukker Schnaps weerspiegelt deze diepgewortelde waarden van saamhorigheid en trots.

Het ontstoan van Tukker Schnaps

Het idee kwam op tijdens een onvergetelijk uitstapje naar Schalke 04, waar de Tukkers beseften dat ze een eigen drankje misten waarmee ze hun liefde voor Twente konden tonen. Ze besloten om zelf een Twents drankje te creëren dat de ziel van Twente zou belichamen, en zo werd Tukker Schnaps geboren. Lees hier meer over het ontstaan van Tukker Schnaps.

We zijn trots dat onze drank Twente vertegenwoordigd en niet alleen in Nederland wordt verkocht maar bijvoorbeeld ook in Duitsland en Oostenrijk.

De unieke Twentse smaak

De unieke smaak van Tukker Schnaps is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met een harmonieuze mix van hoogwaardige alcohol en heerlijke vanillestokjes, betovert dit Twentse drankje je met zijn verrukkelijke smaak en zachte afdronk. Bij elke slok proef je de liefdevolle zorg en toewijding waarmee dit drankje is gemaakt. Het is een ware culinaire reis door de prachtige Twentse landschappen en haar rijke tradities.

Gerespecteerd bij FC Twente

In het hart van de Twentse voetbalcultuur heeft Tukker Schnaps zijn eigen plekje veroverd. Dit Twentse drankje wordt alom gerespecteerd en gewaardeerd bij FC Twente, de trots van de regio. Het is een drankje dat de passie voor voetbal en de liefde voor Twente perfect combineert.

Tukker Schnaps wordt aangeboden in de business lounges en VIP-ruimtes van het stadion, waar het als een exclusief Twents product wordt gepresenteerd. Dit versterkt de lokale identiteit van de club en zorgt voor een Twentse ervaring voor alle bezoekers (dus ook van buiten Twente).

De verkoop van Tukker Schnaps in het hele stadion wordt tegen gehouden door de vaste drankenleverancier van FC Twente. Dit vinden we natuurlijk ontzettend jammer. We hopen dat ze binnenkort bereid zijn om tafel te gaan want ze ontnemen nu de “normale” supporter de kans om ook te genieten van Tukker Schnaps.

Nu we je dit verteld hebben wordt het tijd om Tukker Schnaps zelf te beleven. Vind je dichtstbijzijnde verkooppunt! Ik wens je veel succes en ik hoor graag persoonlijk wat je er van vind.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *