Tukker Schnaps ...

De sensatie voor jouw bedrijf of organisatie!

Tukker Schnaps...

De sensatie

van jouw feest of organisatie!

julian-ter-horst

Ben je op zoek naar een uniek Twents drankje om jouw onderneming te onderscheiden? Zoek niet verder! Samen brengen we een unieke beleving naar jouw klanten en gasten.

Mijn naam is Julian ter Horst en ik wil samen met jou toegevoegde waarde creëren!

Ben je op zoek naar een uniek Twents drankje om jouw onderneming te onderscheiden? Zoek niet verder! Tukker Schnaps is dé sensatie die jouw horecazaak, winkel of evenement naar een hoger niveau tilt. Samen brengen we een unieke beleving naar jouw klanten en gasten.

Jeugd is ook gek op Tukker Schnaps!

Jeugd is ook gek op tukker schnaps!

Horeca

Onderscheidende Horeca-Ervaring

Beste horecaondernemer, wil jij jouw gasten een onvergetelijke ervaring bieden? Ben je op zoek naar een uniek drankje dat jouw horecaonderneming onderscheidt van de rest? Maak kennis met Tukker Schnaps, het lokale Twentse drankje dat zorgt voor een smaakvolle sensatie.

5/5
Mijn klanten zijn dol op Tukker Schnaps. Het is geweldig om te zien hoe ze genieten van dit lokale drankje.

Julian heeft voor ons restaurant een "schnapskaart" ontwikkeld. Het levert elke avond weer extra omzet op!
Jeroen Hendriks

Kennismaking

We zijn benieuwd naar wat jij nodig hebt. Samen kunnen we bespreken welke producten passen bij jouw wensen. En je hebt de kans om Tukker Schnaps vrijblijvend uit te proberen tijdens een avond in jouw horecazaak!

Promotie

We kijken welke promotiemiddelen het beste passen. Maak gebruik van ons standaard promotiemateriaal of we ontwikkelen samen wat. Denk aan tafelkaartjes of bierviltjes.

Tukker Schnaps is uitstekend te combineren met verschillende lekkernijen en dranken, zoals koffie, desserts, cocktails en gebak.

Duurzame relatie op-bouwen

Bij ons draait het om het opbouwen van sterke banden. Dat betekent dat we onze afspraken nakomen, open communiceren en altijd snel bereikbaar zijn. En bij ons krijg je altijd die persoonlijke touch.

tukker-schnaps-voor-horeca
tukker-schnaps-voor-horeca (2)
tukker-schnaps-voor-horeca (4)
tukker-schnaps-voor-horeca (5)

Ontdek de perfecte aanvulling voor jouw winkelassortiment!

Ontdek de perfecte aan-vulling voor jouw winkel-assortiment!

Retail

Tukker Schnaps in jouw winkel!?

Als retailer weet je hoe belangrijk het is om je klanten steeds weer te verrassen met unieke producten. Met Tukker Schnaps verrijk je je assortiment omdat veel mensen op zoek zijn naar een product wat hun trots weerspiegeld.

De toeristen die Twente rijk is willen Twentse producten meenemen. Met het Twentse ros op de fles en de naam spelen we hier slim op in.

5/5
Tukker Schnaps trekt daadwerkelijk mensen naar onze winkel. We hebben veel klanten gehad die het ergens voorbij hebben zien komen en het in onze winkel kopen.

Wat wij zo gaaf vinden is dat je een hele set neer kunt zetten: de 700ml fles, 200ml zakflacon en 20ml shot.
John De Goede

Kennismaking

Wij zijn geïnteresseerd in jouw behoeften. Samen kijken we welke producten geschikt zijn. Omdat we geen minimale afname hanteren loop jij geen risico.

Promotie

We kijken welke (online) promotiemiddelen het beste passen. Niks is te gek! Ondersteun de verkoop met te gekke presentaties, displays en ander promotiemateriaal. Samen trekken we mensen naar jouw winkel!

Duurzame relatie op-bouwen

We hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties. Dit betekent dat we afspraken nakomen, we transparant communiceren en korte lijntjes hanteren. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht!

hanninks-dientje
tukker-schnaps-voor-retail (2)
tukker-schnaps-voor-retail (3)

Geef de drankomzet van je event een boost!

Geef de drankomzet van je event een boost!

Events

Tukker Schnaps op jouw event!?

Ben je op zoek naar een partner die je evenement naar een hoger niveau tilt? Tukker Schnaps is erbij om de boel op zijn kop te zetten!

Onze plastic shots, verpakt per 15, zijn al razend populair. Met een alcoholpercentage van 14,5% zijn ze de perfecte sidekick voor elk feestbeest.

Lees verder en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jouw evenement!

5/5
Dinsdag in dezelfde week van het feestweekend vroegen we Julian of hij met Tukker Schnaps een feesttent op het terrein wou hosten...

Hij heeft alles last minute nog kunnen regelen: aankleding, promodames en online promotie samen met onze media man. Ze hingen er met de benen uit. Wat een succes!
Maarten Nijhof

Kennismaking

Ik ben geïnteresseerd in jouw behoeften. Samen kijken we hoe we Tukker Schnaps succesvol kunnen introduceren. Van begin tot eind nemen we jullie het werk uit handen. Inkopen kan rechtstreeks. Hierdoor heb je gegarandeerd een scherpe inkoopprijs.

Geen risico

Je betaald voor wat je verbruikt. Verpakkingen die niet aangebroken zijn mogen retour. Hierdoor voorkom je dat je met te weinig voorraad komt te zitten of dat je achteraf veel over hebt.

Promotie

We kijken welke (online) promotiemiddelen het beste passen, denk aan: banners, posters, olievat-statafels, T-shirts voor barpersoneel, etc. Maar ook het inzetten van promodames behoort tot de mogelijkheden. Niks is te gek!

tukker-schnaps-voor-events (2)

CONTACT

Graag tot snel!

volg ons