Twentse trots

in je

Kerstpakket

0 +
Kerstpakketten aangevuld met Tukker schnaps, voor:
0 +
Twentse Bedrijven

Zoek je naar een unieke manier om dit jaar je Twents kerstpakket extra speciaal te maken? Voeg dan Twentse streekproducten toe! 🎁

Tukker Schnaps staat symbool voor noaberschap. Je proeft de smaak van Twentse trots in elke slok.

Lees verder om te ontdekken waarom Tukker Schnaps één van de Twentse streekproducten is die je in je kerstpakket wil of vraag een gratis sample aan. 🌟

Zacht en gangbaar

Tukker Schnaps wordt gemaakt met premium alcohol en echte vanillestokjes.

Gezellig & samen

Tukker Schnaps staat voor 'noaberschap'. Het zorgt voor het gevoel van samenzijn dat tijdens de feestdagen zo belangrijk is.

Onderscheidend vermogen

Tukker Schnaps is een uniek Twents streekproduct dat niet overal verkrijgbaar is, wat een Twents kerstpakket onderscheidt van de rest.

Waardevol; veelzijdig

Van puur tot in koffie en over ijs. De ontvangers hebben de vrijheid om op hun eigen manier van de drank te genieten.

Herkenbaar of verrassend

Herkenbaar van die ene gezellige avond in het café, van een middag op het terras of juist een aangename verrassing.

Gepersonali- seerde opties

Overweeg het toevoegen van gepersonaliseerde etiketten met het bedrijfslogo of een speciale boodschap .

Deze Twentse bedrijven gingen je al voor:

Op zoek naar het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers of relaties?

Wij werken samen met enkele geweldige bedrijven die, net als wij, streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Hieronder stellen we een selectie aan je voor, en we raden je aan om te ontdekken wat elk van hen te bieden heeft.

Maak een keuze die bij jouw wensen past en laat je kerstpakketten dit jaar schitteren! 🎄🎁

Op zoek naar het perfecte kerstpakket voor jouw medewerkers of relaties? Wij werken samen met enkele geweldige bedrijven die, net als wij, streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Hieronder stellen we een selectie aan je voor, en we raden je aan om te ontdekken wat elk van hen te bieden heeft. Maak een keuze die bij jouw wensen past en laat je kerstpakketten dit jaar schitteren! 🎄🎁

uwkerstpakket.nl

Na een toevallige ontmoeting met Tukker Schnaps was Jurgen meteen enthousiast: “Dit moeten we in ons assortiment hebben!”

Onze kennismaking was even gezellig als veelbelovend, en ik liet een flesje achter. Het resultaat? Dat flesje was al snel leeg. 😉

Jurgen en zijn team creëerden een aantrekkelijke presentatie. En als kers op de taart, ontwikkelden ze een prachtig Twents kerstpakket met onze Tukker Schnaps erin.

twents kerstpakket
Kranen Kerstpakketten
Al twee jaar lang hebben wij het genoegen om nauw samen te werken met Kranen Kerstpakketten.
 
Tukker Schnaps heeft een mooi plekje in de showroom in Vorden. Dat ligt niet in Twente maar in de Achterhoek. Ook is Tukker Schnaps goed uit de test gekomen in hun eigen Kranen testlab.
 
Deze samenwerking heeft geleid tot prachtige kerstpakketten. Ontdek de creaties.
kranen-kerstpakketten-twente
Landgoed Kaamps

Maak kennis met Landgoed Kaamps, waar dagelijks met veel liefde voor 280 koeien gezorgd wordt en van de dagverse melk zuivelproducten en kaas wordt gemaakt.

Hun assortiment omvat een scala aan  kazen, zuivelproducten en streekproducten.

Landgoed Kaamps biedt een unieke ervaring van Twentse gastvrijheid en traditioneel vakmanschap. Ontdek de authentieke smaken van Twente in hun kerstpakketten.

Gastrovino Vaneker

Bij Gastrovino kunnen en hebben ze alles om je goed voor te bereiden op een heerlijk avondje thuis met delicatessen en een lekker drankje.

In de brasserie houden ze o.a. Wijnspijs-avonden , proeverijen en nog veel meer. Ze stonden niet voor niets in de finale van “Beste Foodspecialiteiten winkel”.

Kunnen ze dan nóg meer? Jazeker! Ze maken ook geweldige kerstgeschenken.

gastrovino-twents-kerstpakket
ter Brugge Kerstpakketten

Ons partnerschap met het team van Ter Brugge Kerstpakketten is een verhaal van nauwe samenwerking en gedeelde passie tussen Twentse ondernemers.

Vanaf de vroege lente nemen we al plaats aan de onderhandelingstafel, vol ideeën en inspiratie, om te brainstormen over hoe we onze samenwerking nóg vruchtbaarder kunnen maken.

Ontdek ter Brugge Kerstpakketten

Ter-Brugge-Kerstpakketten-Twents-Pakket
EvenAnderz

Kerstpakketten met een Twentse glimlach. Daar staat Evelien Lansink voor.

Onze samenwerking begon met een geweldige opdracht voor Brandweer Twente die een Twents streekproduct in hun pakket wouden. Daarna volgden er nog veel meer.

We vroegen haar of zij standaard pakketten heeft die we op onze website konden zetten. “Ik doe alleen maar maatwerk en stel pakketten geheel naar de wens van de klant samen.”

Bekijk haar website.

evenanderz-twente

We kenden Tukker Schnaps nog niet maar omdat wij een echt Twents bedrijf zijn en het geld liever in Twente houden besloten we het op te nemen in ons Kerstpakket van 2022. Sinds dien staat er altijd een fles koud voor de vrijmibo.

bouwvakker-uit-twente
Erik Bouwmeester

Tukker Schnaps voegde een speciale Twentse touch toe aan de pakketten, en de reacties waren erg positief. Het voelde voor ons goed om een Twentse ondernemer te steunen in plaats van weer producten te nemen van multinationals.

Daphne Oude Vrielink

Tukker Schnaps in onze kerstpakketten was een schot in de roos! Het contact was goed en Julian heeft ons doorverwezen naar een partner die een mooi pakket op maat heeft gemaakt. Ik kan het iedereen zeker aanraden!

Bas ter Weel

We kenden Tukker Schnaps nog niet maar omdat wij een echt Twents bedrijf zijn en het geld liever in de regio houden besloten we het op te nemen in ons Kerstpakket van 2022. Sinds dien staat er ook altijd een fles koud voor de vrijmibo.

Erik Bouwmeester

Tukker Schnaps voegde een speciale Twentse touch toe aan de pakketten, en de reacties waren erg positief. Het voelde voor ons goed om een startend ondernemer te steunen in plaats van weer producten te nemen van multinationals.

Daphne Oude Vrielink

Tukker Schnaps in onze kerstpakketten was een schot in de roos! Julian heeft ons doorverwezen naar een partner die een mooi pakket op maat heeft gemaakt.

Bas ter Weel

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een sample aanvragen? Vul dan het contactformulier in!

volg ons