Waarom Tukker Schnaps hèt perfecte drankje is voor op wintersport

Als het op wintersport aankomt, is er niets beter dan genieten van een heerlijk drankje om warm te blijven terwijl je de besneeuwde bergen verkent. Maar waarom is Tukker Schnaps nou het drankje bij uitstek om mee te nemen op wintersport? Hier zijn een paar redenen:

  1. Verwarmend effect

Een van de belangrijkste redenen waarom Tukker Schnaps een geweldige keuze is voor wintersport, is het verwarmende effect dat het heeft. Als je op de piste staat en het koud hebt, kan een slokje Tukker Schnaps je weer helemaal opwarmen. Het is een perfecte manier om even op adem te komen en weer op krachten te komen.

  1. Authentieke smaak

Tukker Schnaps wordt op smaak gemaakt met echte vanille stokjes. Dit in combinatie met premium alcohol zorgt voor een zachte smaak. Het is toegankelijk voor iedereen, dus het drinken van Tukker Schnaps maakt je dag nog gezelliger. Dit in tegenstelling tot andere dranken zoals Flügel wat voor de echte man te zoet is of de bekende Duitse kruidenbitter wat bij de vrouwen niet goed in de smaak valt.

  1. Gemakkelijk mee te nemen

Een ander voordeel van Tukker Schnaps is dat de platte “zakflacon” flesjes gemakkelijk mee te nemen zijn tijdens het skiën. Hierdoor kun je genieten van een heerlijk drankje wanneer je maar wilt; op de piste, in de lift of op het terras.

Tukker Schnaps populair in Berwang

Wist je dat Tukker Schnaps ook verkocht wordt in Oostenrijk? Familie Rietman uit Enschede begonnen met het runnen van een berghotel in skidorp Berwang. Tukker Schnaps is nu hun vaste borrel geworden. Ze schenken het uit in de bar in het hotel en sinds kort ook in de schirmbar waar après-ski feesten georganiseerd worden. Als Tukkers vinden ze het gaaf om de gasten de smaak van Twentse trots uit te schenken.

Kortom, als je op zoek bent naar het perfecte drankje om mee te nemen op wintersport, dan is Tukker Schnaps de ideale keuze. Het heeft een verwarmend effect, een authentieke smaak, is gemakkelijk mee te nemen tijdens het skiën en perfect om te delen. Probeer het zelf en ontdek waarom Tukker Schnaps zo populair is onder wintersporters!

Neem een kijkje op onze socials voor nog meer wintersport kiekjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *