Tukker Schnaps breidt zich uit naar Oostenrijk

Veel aanvragen krijgen we van ondernemers die graag willen gaan werken met Tukker Schnaps. Door de grote voorraadtekorten moeten we helaas veel aanvragen in de wachtrij zetten. Maar toen we een telefoontje uit het Oostenrijk kregen moesten we toch maar een uitzondering maken

“Berghotel The Lounge” in Berwang

Familie Rietman uit Enschede jaagden hun dromen achterna en begonnen met het runnen van een berghotel in skidorp Berwang. De Tukkers zetten zich maximaal in voor een buitengewoon verblijf van de gasten.

“Bijna nergens wordt er zoveel moeite gedaan om het je naar de zin te maken als bij The Lounge”.

“Wij hebben het bezoek als enorm prettig ervaren. Het hotel ziet er ook prachtig uit; zowel de gehele uitstraling als de diverse ruimten, waaronder de slaapkamer. Wie écht wil genieten, die adviseer ik om zeker meerdere dagen (of weken) te gaan logeren bij dit fraaie en gezellige Oostenrijkse hotel”. Aldus Arend-Jan wie dit hotel bezocht begin dit jaar.

André Rietman: “ik had een fles meegenomen vanuit Nederland om het onze hotelgasten te schenken. Het viel goed in de smaak”.

Tukker Schnaps is nu hun vaste borrel geworden. Ze schenken het uit in de bar in het hotel en sinds kort ook in de schirmbar waar après-ski feesten georganiseerd worden. Als Tukkers vinden ze het gaaf om de gasten de smaak van Twentse trots uit te schenken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *