7X! Donders GEZELLIG uitgaan in TWENTE

Twente staat misschien niet bekend als de meest bruisende uitgaansbestemming, maar toch zijn er genoeg opties om je ’s avonds te vermaken. Of je nu van een gezellige kroeg houdt of juist van een hippe club, in Twente is er voor ieder wat wils.

Hier zijn onze aanraders voor een avondje uit in Twente:

1. Feestcafé The Rits in Hengelo

The Rits is het gezelligste feestcafé van Hengelo. Het is gelegen midden in het centrum en is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Ze hebben een shotjesbar met 200 unieke shots. Elke avond draait een DJ de gezelligste mix aan nummers. Draai een keer aan het rad en win een fles naar keuze!

Entree is gratis. Maar… Kom optijd! Want vol = vol

2. Uitgaanscentrum Lucky in Rijssen

Lucky is een populaire discotheek in Rijssen. Het is een groot complex met verschillende zalen en ruimtes waar je kunt genieten van diverse soorten entertainment. Het complex is voorzien van diverse bars, een grote dansvloer en meerdere zalen met verschillende muziekstijlen, van Nederlandstalige hits tot house en urban.

Naast het reguliere uitgaansaanbod, worden er bij Lucky the feel good provider ook regelmatig speciale evenementen en themafeesten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Ladies Nights, Après Ski feesten, Back to the 90’s party’s, keiharde Hardstyle/Hardcore feesten en nog veel meer. Check vooral even hun agenda!

3. Bar De Kelder in Oldenzaal

Bar de Kelder is een gezellige uitgaansgelegenheid in het centrum van Oldenzaal. Hier kun je écht vol gas feesten, dansen en uit je dak gaan. Het is al 25 jaar één van de drukst bezochte bars in het bruisende Oldenzaal.

De bar heeft een unieke uitstraling. Er is een grote bar in het midden van de zaal. Kies uit een ruim assortiment aan drankjes, van bier tot cocktails en wijn. Bar de Kelder trekt een gemengd publiek aan, van jong tot oud. Het is een ideale plek om een avondje uit te gaan met vrienden of om nieuwe mensen te ontmoeten. Proef de sfeer:

4. Dancing Bruins

Mocht je de vrijdag en zaterdag nog niet genoeg gefeest hebben dan heb je nog de optie om het weekend af te sluiten bij Dancing Bruins. Elke Tukker kent Bruins wel. Als hij er zelf niet is geweest, dan zijn ouders wel. Al generaties lang zijn ze een begrip als het gaat om gezellig en vertrouwd stappen. ‘Wie is er niet met Bruins opgegroeid?’ horen ze vaak.

‘Wie is er niet met Bruins opgegroeid?’

De historie van Bruins gaat zeker 300 jaar terug. Maar ze zijn nog erg van nu! Verbaas je niet als je er bekende artiesten uit de regio of profvoetballers ziet rondlopen.

Iedere zondag gaat het dak er af in maar liefst 7 verschillende zalen met 7 verschillende stijlen muziek. Elke zondag staat er een bekende artiest geboekt. Check daarom vooral even hun agenda.

5. Aspen Valley in Enschede

Het uitgaansleven in Enschede concentreert zich rondom de Oude Markt. En juist daar is Aspen al jaren een begrip. Het noemt zichzelf het Tirol van Nederland. Je waant je inderdaad in Oostenrijk als je hier binnenkomt.

De volledig met hout afgetimmerde uitgaansgelegenheid kan zeker uniek genoemd worden. Bij Aspen Valley in Enschede kun je wekelijks terecht voor de leukste Apres Ski feesten. De ronddraaiende bar maakt je bezoek een extra bijzondere belevenis… Ja, je leest het goed! Een ronddraaiende bar 😉

6. Club Merlijn in Hengelo

Club Merlijn is een dikke discotheek in Hengelo. De club heeft een moderne uitstraling met een strak interieur. Alle zalen beschikken over een mooie inrichting met diverse bars, dansvloeren en geweldig licht en geluid.

Er zijn 2 zalen; achterin een grote dansvloer waar je kunt losgaan op House, EDM en electro. Trek je even terug in de VIP sektie of zing lekker mee met de gezelligste muziek in de café zaal. Voor ieder wat wils dus!

7. The Three Musketeers in Hengelo

The Three Musketeers, ook wel 3M genoemd, is één van de drukste uitgaansgelegenheden van Hengelo. Het is gelegen in de Pastoriestraat, het oudste straatje van de Hengelose binnenstad.

Met veel soorten bier en wijn, tv-schermen voor sportliefhebbers, een ruim overdekt en verwarmd terras en natuurlijk de grote dansvloer kun je je hier de hele avond (en nacht) vermaken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *