Tukker Schnaps laat van zich horen op Zomerfeesten Hengevelde en Forest Hill Festival

Afgelopen weekend was het feest in Hengevelde en Vroomshoop, en Tukker Schnaps was erbij om de boel op stelten te zetten! Met een schirmbar in de après-ski stijl en een team van enthousiaste promodames, hebben we het publiek laten kennismaken met de unieke smaken van Tukker Schnaps. Maar dat was niet alles, want ook op Forest Hill Festival in Vroomshoop maakte Tukker Schnaps zijn opwachting. Lees verder en ontdek hoe wij het Twentse vuur hebben laten branden op deze bruisende evenementen.

Zomerfeesten Hengevelde

Het was een onvergetelijk weekend op Zomerfeesten Hengevelde, waar de Tukkerse gezelligheid hoogtij vierde. Onze schirmbar, gehuld in de sfeer van de après-ski, was dé hotspot van het feestterrein. Met swingende muziek, vrolijke sfeer en natuurlijk de heerlijke Tukker Schnaps, zorgden we voor een onvergetelijke ervaring. Het was druk, het was gezellig en het smaakte naar meer!

Forest Hill Festival

Ook op Forest Hill Festival in Vroomshoop was Tukker Schnaps prominent aanwezig. Een festival dat bekendstaat om zijn gevarieerde muziek en bruisende sfeer. Het was een primeur om Tukker Schnaps te zien schitteren op dit festival, en het publiek reageerde enthousiast. Met onze toegewijde promoteams die het terrein doorkruisten, kon niemand om de heerlijke smaak van Tukker Schnaps heen. Het was een ware triomf voor het Twentse erfgoed!

Twentse Trots

Tukker Schnaps heeft het weekend laten zien waar het voor staat: Twentse trots en gastvrijheid. Het is bijzonder om te ervaren dat het zo goed wordt ontvangen. We zijn verheugd dat we het Twentse vuur hebben kunnen verspreiden en mensen hebben kunnen laten genieten van de unieke smaak die Tukker Schnaps te bieden heeft. Orginaseer jij een feest of event en wil je ook Tukker Schnaps schenken? Laat ons je verder helpen!

Tot slot

Dit weekend was een ware triomf voor Tukker Schnaps. Zowel op Zomerfeesten Hengevelde als op Forest Hill Festival hebben we laten zien wat Twentse passie te bieden heeft. Met onze schirmbar, promodames en enthousiaste teams hebben we het publiek laten genieten van Twentse gastvrijheid. We kijken uit naar de volgende avonturen waarin we nog meer mensen kunnen verrassen en verwennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *