Tukkers gaan op vakantie, en nemen mee…

Wat is er nu mooier dan je trots voor Twente mee te nemen op vakantie? Onze streek heeft iets bijzonders – een gevoel van saamhorigheid dat ons altijd met elkaar verbindt. En dat nemen we als Tukkers graag met ons mee, waar onze avonturen ons ook naartoe brengen!

Tukker schnaps in de koffer

Het is hartverwarmend om te zien hoe jullie, als echte Tukkers, Tukker Schnaps in jullie bagage stoppen voordat je vertrekt. Afgelopen winter hebben we al veel foto’s en video’s ontvangen van wintersporters die geen lokale Oostenrijkse schnaps dronken maar het voor hun bekende Tukker Schnaps.

Of je nu naar zonovergoten stranden gaat, de prachtige bergen verkent, of gewoon een rustige plek opzoekt om te ontspannen, Tukker Schnaps vergezelt je op deze reis.

De smaak van onze regio, verrijkt met echte vanillestokjes en zorgvuldig geselecteerde kruiden, laat je de unieke geest van Twente proeven, waar je ook bent. En laten we eerlijk zijn, er is niets beter dan na een dag vol avonturen terug te keren naar je verblijfplaats en te genieten van een slokje Tukker Schnaps om dat thuisgevoel op te roepen.

400 Tukkers on tour

Tukker Schnaps is ook veel meegenomen door Tukkers op een onvergetelijke reis in Europa. FC Twente moest het opnemen tegen FC Riga. Nieuwsgierig naar deze wedstrijd? Bekijk dan hier het verslag!

Te midden van het gejuich en de vreugde, voegde Tukker Schnaps een meer sfeer toe aan de reis. Maar natuurlijk werd ook thuis lekker een glas genuttigd samen.

Het is deze connectie, deze gemeenschappelijke trots, die Tukker Schnaps doet schitteren. We zijn meer dan alleen een drankje – we zijn een symbool van onze gemeenschap, van de mensen die onze regio met hun hart dragen.

Dus hierbij, een proost op onze Twente supporters die Tukker Schnaps meenamen naar het verre Europa, en daarmee een stukje thuis meedroegen. Een proost op alle Tukker Schnaps liefhebbers die onze regio’s trots met zich meedragen, waar de reis hen ook brengt.

Twente vertegenwoordigen

Dus, waar je deze vakantie ook heengaat, of het nu om de hoek is of verder weg, laten we samen Twente vertegenwoordigen met trots en genieten van het beste wat onze regio te bieden heeft – Tukker Schnaps.

Deel je Tukker Schnaps vakantieavonturen met ons door de hashtag #TukkerOnTour te gebruiken. We zijn benieuwd waar onze Twentse trots jullie naartoe brengt!

Geniet van je vakantie en proost op Tukker Schnaps, waar je ook bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *