Yes! Een contract bij FC Twente

Ja, je leest het goed – ik heb een contract getekend bij FC Twente! Maar wacht, voordat je te snel conclusies trekt 😉. Het gaat hier niet om een contract als voetballer, maar om de kans om deel uit te maken van de Talent Group Twente (TGT)!

Over Talent Group Twente (TGT)

TGT is een bruisende netwerkgroep speciaal voor jonge professionals en ondernemers tot 30 jaar. Het gaat verder dan samenkomen bij wedstrijden van FC Twente. Door middel van evenementen en activiteiten krijgen leden de kans om hun horizon te verbreden, nieuwe connecties te leggen en waardevolle ervaringen op te doen.

Mijn Passie voor FC Twente en Ondernemen

Als fanatieke FC Twente supporter was de keuze toch best wel lastig. In Vak-P sta je altijd tijdens de wedstrijd en beleef je op een andere manier de wedstrijd 😅 Maar het lijkt mij juist heel gaaf om mijn passie en enthousiasme voor FC Twente te combineren met mijn andere passie: ondernemen!

Tekenen voor de Toekomst

Vandaag heb ik mijn handtekening gezet. Ik hoop met Tukker Schnaps mijn activiteiten bij de club uit te breiden.

Jouw Ervaring

Bij welke netwerkgroep zit jij? Laat het me weten! 👇

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *