Ontdek Wat te Doen in Twente Dit Weekend: 5x Feesten, Muziek en Twentse Trots

Het was een GEWELDIG weekend voor Tukkerschnaps! Van de Zomerfeesten Hengevelde tot het Twentse Heimland Festival, we hebben onze stempel gedrukt met onze eigen feestcafé en bruisende social media content. Lees verder om te ontdekken waar je ons deze week kunt vinden!

Zomerfeesten Hengevelde: Feesten met Tukkerschnaps

Bij de Zomerfeesten Hengevelde hadden we ons eigen feestcafé, waar ons marketingteam live mensen interviewde en geweldige content creëerde. Onze aanwezigheid was niet onopgemerkt gebleven, vooral op platforms als TikTok, waar we met korte video’s een enorm publiek hebben bereikt.

Twents Heimland Festival: Ontdek Twentse Trots

Dit jaar stonden we voor het eerst op het echte Twentse Heimland Festival, een viering van muziek, cultuur en dans. Uiteraard hebben we daar onze smaak van Twentse Trots laten proeven…

Wat te Doen in Twente Dit Weekend: Jouw Uitnodiging

Terwijl we ons voorbereiden op nog meer feest, nodigen we je uit om ons dit weekend te vergezellen op verschillende evenementen in Twente:

  • Schoolfeesten in Goor bij Café Johnys
  • Popfeesten Usselo
  • Veldmaat Bruist
  • Kelderklassetoernooi bij Sparta Enschede

Kom en feest met ons mee in Twente dit weekend! Of je nu van muziek, cultuur of gewoon gezelligheid houdt, er is voor elk wat wils. Mis het niet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *